Dags att skrota bilen? Vi hjälper dig!

Att skrota bilen har aldrig varit enklare! Vi hämtar bilen åt dig och tar hand om allt tråkigt pappersarbete. Och som om det inte vore nog – vi gör det helt kostnadsfritt. Låt en auktoriserad skrot med professionell personal ta hand om din bil och se till att det som går att återvinna tas i bruk. Du kan känna dig trygg med att allt miljöfarligt avfall tas om hand och sorteras.

Fyll i vårt enkla formulär så tar vi hand om resten. Vi kan oftast hämta din bil samma dag, men vi kan självklart komma senare om så önskas.

Snabb bokning

Dags att skrota bilen Stockholm?

Välkommen till Södermanlands äldsta auktoriserade bilskrot. Sedan vi slog upp portarna 1985 så har vi ständigt legat i framkant när det gäller miljömedveten bildemontering. Vi värdesätter det personliga bemötandet och gör allt vi kan för att du som kund ska bli 100% nöjd.

På senare år har vi även digitaliserat våra tjänster så att man nu enkelt kan beställa upphämtning och demontering av sin bil online – dygnet runt. Välkommen in till oss för ett personligt bemötande och en service i toppklass!

Gratis upphämtning när det passar dig.

Utmärkt kundservice

Enkel och säker hantering

Modern och miljövänlig skrotning

Vi sköter allt krångligt pappersarbete

Avbokningsregler

Vid utebliven avbokning debiteras 1 500 kr.

*Fee is added for car models older than 1988.
*Fee is added for cars that are missing many parts ie. are not complete.