Skrotabilen-stockholm.com är en del av Malmby Bilskrot AB. Företaget drog i gång redan 2003 och vi kom snabbt att växta till Södermanlands största bilskrot. Under årens lopp har vi skrotat tusentals bilar, återvunnit tonvis med bildelar och fått väldigt många nöjda kunder.

Det ska vara tryggt och enkelt!

Vi förstod tidigt att våra kunder vill kunna skrota bilen på ett säkert och enkelt vis. Utan en massa strul och krångliga pappersarbeten. Vi började därför jobba fram ett koncept där vi vill vara lite bättre än andra bilskrotare. Vårt mål och vision är att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för våra kunder.

För oss var också miljön viktigt redan när vi startade. Under årens lopp har vi genomfört ett omfattande miljöarbete, där vi ständigt arbetar med att uppdatera och förbättra alla delar av vår process. Vi vet att man kan driva en bilskrot och samtidigt ha miljön i fokus. 

Om du har en bil som behöver skrotas så ska du vända dig till oss. Vi kommer att se till att hela processen löper så smidigt och enkelt som det bara är möjligt.

Om du bor i Stockholm, Södertälje, Västerås, Eskilstuna, Uppsala eller Örebro – så kan vi dessutom komma och hämta din bil med vår bärgare. Helt gratis! Vi tar den sedan till vår skrot där vi skrotar bilen utan att det behöver kosta dig en krona. Dessutom gör vi det miljövänligt hela vägen. Självklart följer vi alla lagar och regler som gäller.

Vårt mål är att erbjuda:

  • Nöjda kunder
  • Välutbildad personal
  • Miljövänlig skrotning
  • Alltid enligt regelboken

Hör av dig till oss när det är dags att skrota bilen. Vi hämtar och skrotar – helt gratis!

Öppettider

Dygnet runt service

Hitta oss

Malmby Pipartorp 2
64594 Strängnäs

Företagsnamn: Malmby Bilskrot AB
Org. nummer: 556259-7566